Måndag förmiddag

och tiden bara rusar iväg.

Ska lämna Sally till vännerna, packa, vattna blommor, kratta äpplen och åka till biblioteket innan jag reser till barnbarnen halv 3 idag.

Därför kära vänner så kikar jag in, innan jag somnar i något barnbarns säng, ikväll och besvarar alla härliga kommentarer och berättar om jag hann med allt :-)

   Ha en fin dag!

God lördagseftermiddag

Nu har jag städat klart. Det tog sin lilla tid men blev rent. Finns det något mysigare än nyskurade golv??

Idag har vi vuxendop i kyrkan. Ska bli kul. Har bara varit med på mitt egna tidigar och jag lovar... det känndes häftigt. Att få lägga hela sitt gamla liv i graven och få en ny chans i livet! Kanonas. Ingen kan döma mig på gamla meriter mer :-)

Igår har passerat och i morgon vet vi inget om men dagen idag har vi i vår hand. Tänkvärt....

I kväll är det kräftskiva här i byn. De har fixat till hela lekplatsen med partytält och musikanläggning. Hela byn är nyklippt och friserad inför festen. (Gräset alltså...) Ska ansluta till gängen efter högtidsstunden i krykan. Klart man inte vill missa att få träffa alla fina grannar.

Lär få sova med öronproppar i natt för lekplatsen är exakt bakom mitt hus i en grop i skogen. Men vad gör det... huvudsaken alla har kul.

Här följer några bilder på lekparken som den ser ut just nu....

Kvalitéten är inte den bästa. Bilderna tagna med min mobil Ericsson G502

Här är vi strax nere i lekparken


Kolla arrangemanget!!Regnskyddet i lekparkenSandlådan som det alltid finns leksaker i .-)Den vackra ljungen växer även härHär är vi på väg hemåtoch nu ser vi "Målarstugan" och växthusetJag har gjort en budgetvariant av altantak. Det funkar och det är ju det viktiga.....
Ha en fin kväll


Tillbaka igen

Tillbaka efter ett långt uppehåll vilket berott på min orkeslöshet. Har gett krafterna till annat i sommar men nu hoppas jag vara tillbaka igen. Det är bara tiden som visar det.

Tackar alla mina underbara bloggvänner som hälsat på och hört av er. Gör det med en här fina bilden. Ta för er och förstå att jag tänker att ni är just änglar :-)Fanns en mening med att det skulle bli just idag som jag knappade in mig här. Den här tävlingen kan jag ju bara inte missa :-) Den ligger på Fashionhaggans blogg. Hon har själv designat skorna som lottas ut! Så bara klicka er in och var med ni också.

Den här skon valde jag. I storlek 41. Skulle passa mig perfekt som bara hatar att handla skor, så jag nöter ut de jag har tills de inte håller ihop längre.Ha en bra helg

Trygg i mig själv

Livet som varit väldigt mycket ner och en hel massa upp har lärt mig vem jag är och vart jag står. Det har gett mig en stor trygghet.

RSS 2.0