Teknikens underbara värld

Det är min devis skulle man kunna säga. Eller teknikbög är också ett bra uttryck för mig. Jag fullkomligen ÄLSKAR teknik.

Men. Lika mycket som jag älskar den, lika mycket ARG blir jag när det inte fungerar. Min dator gör mig arg.

Jag kommer inte in på min egen inloggning utan får använda barnens... Men. Hallå.... Vad är det som felas... Mac ska ju inte kunna få virus eller..... Nog verkar det varning för det i alla fall.

Skåningen.... Jag kommer inte in hos dig hur jag än gör. Den bara snurrar och snurrar och snurrar tills det snurrar i huvet på mig och jag stänger ner. Får besöka dig efter helgen. Inte förrän då lättar jag på locket till dumburken igen.

Ha det gott och en särskild hälsning till alla andra jag inte heller kommit in till idag.

Helgkram på erTill alla er

som jag inte hunnit hälsa på vill jag bara säga... Jag kommer!!!

Nu slår jag igen datorn för den här gången. Måste hinna lite i hemmet också denna regniga och mörka söndag.Det kostar när det smakar :)

God morgon. Regnet öser ner som vanligt. Tur att jag fått sova riktigt gott och länge i natt.

Tessan fick sova i hundkorgen. Det blev höga protester under en kvart ungefär, sedan var det lugnt. Sally låg och gnagde på sitt ben. Lugnt och skönt.

Fick vakna alldeles själv idag. Ingen valp som slickade mig i näshålor, ögonhålor eller öron så jag vaknade. En gåva från Gud!!!

Var mycket förväntansfull när jag klev ur sängen. Jag hade promenerat dem i skogen en halvtimme och låtit dem vara i trädgården en stund innan läggdags.

Men, men.... Det första jag ser är en,  nej två kisspölar och två bajsställen. Hmmm... konstig form på det ena bajsstället. Kan omöjligt vara Tessan...

Båda har alltså tagit sig friheten att göra sina behov inomhus.

Nu tar sig vän av ordning modet att fråga er som har erfarenhet..... varför gör den Stora inomhus när hon varit rumsren under alla omständigheter under mer än sex år!?!?!?!?!?!?! Hjälp!!!!!

Hade planer på att jobba i trädgården i dag men vi får se om motivationen håller i det här vädret.

Ha en skön söndag alla underbara människor

Många veckor sedan

Jag lever, hälsar jag till alla underbara bloggare som kommenterat under mina veckor borta från datorn.

Har bara inte orkat öppna locket mer än för att betala räkningar. Här har hänt så mycket under stopptiden.

Först feber i tre veckor. Fjärde veckan kom mina små älsklingar Lina och Kajsa och hälsade på. Säger bara det.... Vilken underbart slitsam vecka :)

Den veckan kom Tessan in i vårt liv. Sju veckor ung och liten som en handflata. Svårt att förstå att det var en fungerande varelse.

Veckan efter fick jag kompisbesök och lusten att sitta vid datorn fanns bara inte. Blev också en otoligt slitsam vecka. Jag som har så stort behov av tystnad hade en person i mitt hus som älskade att prata. Ja så var det. Lyssna var inte någon stark sida där inte. Lyssna är min starka sida men jag orkar ju bara en liten stund i taget!

Så vart det då veckan efter (alltså förra veckan). Fylld av ångest. Vägrade prata. Såg bara till att mina älsklingar fick vad de behövde i form av mat, promenader, kisstunder och borstning.

Nu börjar det kännas som om jag är på banan igen. Vet inte om jag kommer orka blogga riktigt varje dag men vi får ta det som det kommer. En dag i taget.

Lägger in ett par bilder från tiden som gått....Sovstund i köketPromenad i skogen. Vart tog Sally vägen...........Nya "hundgården". Bara Tessan trivs där. Sally avskyr den.Det här är staketet in till grannen.....som Tessan rymde igenom till sin älskling Foxtrott.

Nu är det slut för den här gången. Hälsar på er nästa gång jag öppnar datorn.

Trygg i mig själv

Livet som varit väldigt mycket ner och en hel massa upp har lärt mig vem jag är och vart jag står. Det har gett mig en stor trygghet.

RSS 2.0