Valborg

var en tid jag längtade dödligt efter för ett antal år sedan. Nu för tiden är det bara skönt att vara hemma och mysa istället. Hundarna slipper uppleva alla smällare. Fast jag har tur. Ingen av dem är skotträdd.

Ligger i feber IGEN!!!! Nu sitter det i luftrören. Hostar segt...... Värk i ryggen....

Det är så märkligt med hundar. De märker direkt när man inte mår bra. Orkar inte promenera med dem idag och vi var nyss ute på gården. Då kommer grannflickan som älskar att leka med dem. Skönt tänkte jag. Då kan jag gå in och de får vara ute och leka en stund. Nej då.... Så snart jag gick in kom de efter och där stod den stackars flickan helt ensam på gården. Vi försökte flera gånger men det funkade inte så hon fick gå hem.

Nu ligger de båda bredvid mig och sover.

Eftersom krafterna är noll har jag passat på att synka telefonen med datorn så nu har jag säkert någon ny bild att lägga in.

Var ju på kalas i lördags så det blir en bild på födelsedagsbarnet tillsammans med mig.Förstå känslan när man suttit och kört nästan 30 mil och blir bemött av glädjetjutet ¨MORMOR¨. Det är värt all möda i världen. Jag ÄLSKAR mina barn och barnbarn. Sorgligt nog orkade jag inte vänta in deras kusiner så jag får vänta på nästa friska tillfälle att möta dem.


Ha en underbar Valborg alla fina

Ingen uppdatering

Har så ont så jag orkar inte blogga just nu och ändå är det det jag gör men ville bara visa att jag lever.

I morgon fyller ett av mina fyra barnbarn 9 år. Liten börjar bli stor. Så på lördag blir det en dagstur till Sigtuna med kanske kladdkakeätning om hon inte ändrat sig sen sist.

Nä nu slår jag igen butiken. En nattkiss för hundarna och sen bingen.

Lev väl alla fina där ute i världen

Fel vid uppdatering

Oj då.... Blev visst lite många av samma bild i mitt förra inlägg. Gör det via telefonen så det kanske var därför???

Aprilväder

Idag snöar det igen :-) Ibland ren snö ibland regnblandat. Kan bara vara ett tecken på att sommaren är på väg!

I förrgår fick jag hämta min bil på verkstaden efter drygt tre veckor. När jag frågade varför det tagit så lång tid fick jag till svar att de har varit tvungna att ta andra bilar emellan!!!!!!!!

Enligt KO får det inte ta så lång tid så det ska bli spännande att se vad resultatet blir. Firman har inte ringt mig en enda gång under den här tiden.

I går kväll hade jag mitt introparty med Avera och det gick så bra så väskan blev betald. Jippiiii. Men det är ju kanonprodukter. Jag behöver inte sova 18 timmar vartannat dygn längre och jag har kunnat sluta med allerginedicinen med hjälp av att dricka aloverajuice och smörja näsan med gelén. Helt fantastiskt jag som är superallergisk.

Lägger in en bild från gårdagens ena hundpromenad då vi mötte en av Sotis kompisar i skogen.

Ha en fin dag ❤

God morgon

Åhej vad tiden springer iväg. Det verkar ha blivit mitt standarduttryck. Måste vara åldern :-)

Påskaftonen tog jag lite mat med mig och åkte till Väring och hälsade på den här underbara människan <3 <3 <394 år ung. Det hon inte vet om livet är inte värt att veta! Jag älskar att tilbringa tid med henne. Vi delar tankar och åsikter. Hon är alltid uppdaterad om vad som händer och vilket språk som talas. Inget krystat här inte.

Jag lever ett varannandagliv. Påskdagen sov jag hela dan. Hade ont överallt och då tar sömnen över. Tänk vad kroppen är smart. När man sover känns inte smärtorna :-) Som tur är har hundarna vant sig så de klarar att bara gå ut på tomten såna dagar.

Annandagen blev det 6 km skogspromenad. Då var det fart på de fyrbenta. Oj vad de kutade och lekte med varandra. Sotis fryser fortfarande så hon ligger mest framför värmefläkten när hon är inne och ute är det både tröja och jacka som gäller.Pälsen börjar växa ut lite försiktigt nu men det kommer tydligen att ta sin tid innan hon vill vara utan sin tröja. På den här bilden väntar hon på att bli påklädd och Sally undrar verkligen över vad vi pysslar med <3

Här sitter hon i mitt knä medan jag skriver det här inlägget :-)Jag har ännu inget hört från bilverkstan om min bil. Vad de gör med den. Om det gör något med den. Vad det kommer att kosta....... Två veckor har gått nu..... Peugeot i Skövde!!!!! Varning för dem!!!!!

Nu får jag ta mig i kragen som jag inte har och sätta fart på maskineriet här. Dammsugning, inhandling och hundpromenad innan klockan elva. Trot den som vill ;-)

Ha en fin dag!!!!

Konstig långfredag

Morgonen började med regn. Sen yrde snön som på självaste julafton. Den ligger fortfarande kvar.

Har varit riktigt flitig idag och packat upp alla kläder och böcker och fått det på plats.

Men det gjorde att jag missade kyrkan men jag har inte missat att läsa ordet. Jag lovar..... Det är en riktigt spännande och sann bok. Massor av ordspråk kommer förresten från Bibeln :)

Anki.... Jag kan inte gå in på din blogg från mobben så jag hälsar på dig i morgon kväll.

Bilden är tagen från mitt fönster idag.

Suss gott alla fina <3

Hjälp!!!

Jag vet inte hur jag får in sommartid på min klocka här på bloggen!!!!!

Kom gärna med tips snälla................ Kram

Skärtorsdag

Men hallå.... Var det inte jul nyss..... Kan det vara så att ju äldre man blir ju fortare känns det som tiden går?

Vaknade tidigt i morse för en gång skull. Måste bero på alla aloeveraprodukter jag provade igår på demot ;-) Solen skiner och det var -2 för en timmes sedan.

Min lilla skrutt har problem med att pälsen är borta. Misstänker att hon fryser så jag klädde på henne och flyttade ut hennes säng i närheten av spisen och där ligger hon nu och sover. När vi var ute hade hon jacka på sig. Vi får ta långpromenaden mitt på dagen när graderna krypit upp en aning.Vår lille Rocky är en riktig blygisHan vågade sig ut till matte i alla fall <3

Hoppas ni får en fin skärtorsdag alla kära läsare och glöm inte att le mot dem du möter :-)

Nu har det skett

Jag har fått mig en liten nakenhund som inte reagerar så bra efter sövningen.

Hon tycker det känns jättekonstigt att vara utan päls.

Springer oroligt omkring och gnäller. Som tur är har jag Sally hemma som visar mig hur jag ska bete mig mot henne.

Här kommer en bild på veterinären som klippte henne och hennes nya fina jag <3

God morgon

är ju lite för sent att säga men här går det trögt idag. Hela huvet känns som ett mos. Undrar om jag håller på att bli förkyld.....

På agendan idag är det viktigaste av allt veterinärbesöket så min lilla Sotis får bli fin hund igen och vi slipper åka lååångt bort för att kissa och bajsa eller smyga utomhus i mörkret.

Har kommit ihåg att ställa undan allt som går att äta för hon måste vara fastande från 10 eftersom hon ska få lugnande.

Fattar inte vad bilverkstan gör. Det är flera dagar sedan jag lämnade in min bil. Har sk 'lånebil' under tiden som kostar 150:-/dygn. Kanske därför de inte har brådis med lagning och att höra av sig. Hrmmmm

Nu ska vi smyga oss iväg till....... Gullspång får det nog bli..... för där vet ingen vem vi är..... och ta en riktigt härlig hundpromenad.

Ni får ha en riktigt fin dag och ja..... jag lovar..... blir en bild på den stackars nakenpudeln efter besöket...

Tjingeling

En fin dag :-)

Fick finbesök idag av bästa Anna. Vi satt och pratade i flera timmar. Sedan letade vi fram några saker som behövdes i påsk.

Hon fick mig till och med att ställa upp i påskfirandet i Slätte. Har nog aldrig varit på påskbrasan fast jag bott där i många år men nu när jag flyttat blir det dax :-))

Sen tog jag en sväng till Irene för en hundpromenad med henne. Törs ju inte visa upp min lilla Sotis i byn nu när hon ser så bedrövlig ut i pälsen.

På onsdag åker vi till veterinären och rakar henne med lugnande så hon slipper lida. Sen när pälsen börjar växa ut igen kommer hon att bli supersöt igen <3

I morgon bär det av till Lizen på förmiddagen så synthen får flytta hem igen. Den hade blivit kvar i kapellet när hon flyttade.

Nu ska jag se klart Familjen annorlunda innan kvällspromenaden. Då är det mörkt så vi inte syns hihi

Idag får det bli en bild på Lizen och hennes käraste Conny

Söndag

Är egentligen vilodag. Men jag tog en tvåtimmars långpromenad med vännen Irene och hundarna.

När jag kom hem utnyttjade jag vilodagen till fullo och sov till nästan fyra.

Fick en ingivelse att gå ut och hämta in tvätten. Det doftade snö i luften.

Trot eller ej men när jag gick ut efter fem kom snön.

Sen har jag varit på ekumenisk bön i Fille i Töreboda. Goda pastorn kom och hämtade mig. Det blev en härlig bönekväll blandad med allvar och skratt. Jag älskar mina syskon i anden.

Just for The record. Snön ligger kvar som ett aprilskämt.

Nu är det Så ska det låta innan kvällspromenad och sänggående.

Elden sprakar skönt i kaminen. En fin söndagskväll med alla djuren runt mig.

Sov gott i natt alla fina <3

Kom med en bild på Randi min väninna som är Jehovas vittne av misstag. Hon kämpar på med att omvända mig men sorry fina Randi... Jesus is My friend and leader.

Den rätta bilden är på min fina kamin ;-)

Trygg i mig själv

Livet som varit väldigt mycket ner och en hel massa upp har lärt mig vem jag är och vart jag står. Det har gett mig en stor trygghet.

RSS 2.0