Vad glad jag blir

Det fungerade med kommentarer. Nu skriver jag från mobilen igen. Ska bli spännande att se om det funkar nu med kommentarer.
Min minsta fining är hemma igen. Körde Köping tor idag och hämtade henne. Ni skulle se hundarnas glädje när de fick syn på varandra. Har inte sett Sally så lycklig på hela veckan. Och Sotis bara gnydde av glädje.
Mitt hjärta svämmar ibland över när jag ser dessa små fyrbenta individer.
Det blev middag framför tv:n ikväll. Även för dogsen som ni ser på bilderna.

Nu har vi alla kommit till ro och ska sussa.
Önskar er alla att få sova riktigt gott och vakna skönt utvilade i morgon.
Kramar om

Går inte att kommentera

Jag fattar inte.... Sedan Blogg.se ändrade utseende går det helt plötsligt inte att kommentera mina inlägg hrmmm....

Har skickat en fråga och hoppas på snabbt svar.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1000450/images/2012/1970-01-04_001000_5040864dddf2b345b90000e6_thumb.jpg

Mamma Trissan och Sotis

Skulle sova tidigt ikväll men fastnade framför datorn. Hu så svart att slita mig. Nu har jag i alla fall huvudet på kudden med lilla/stora Sally bredvid mig.

Känns så skönt när hon ligger här och snarkar försiktigt. Vet inte om jag måste kliva upp. Hörde ett biljud jag inte kände igen så jag får nog kolla om jag ska få nån ro i natt.

Men ska jag i alla fall lägga från mig fånen innan jag fastnar här också

Sov så gott alla mysiga läsare och måste bara säga att jag ❤ Snejkys ide om bloggrupoen på fejan. Kunde tyvärr inte länka härifrån. Det är en mycket förenklad version via appen

Det får bli en bild på Sotis och hennes mamma tagen idag. Är så lycklig. Får hämta hem henne i morgon

Första brasan i höst

Nu är det höst på riktigt. När jag måste elda för att få tvätten torr och för att få ur fukten ur huset

Kämpar på

Fortsätter med mitt nya projekt http://bibsan.cybersite.nu

Dagen har bara sprungit iväg. Det som tog mest tid och faktiskt var mysigast var att bada och frisera Sotis. Hon måste ju vara fin nu när hon ska möta sin man. Inte för att hon får välja själv men hon får i alla fall välja själv om hon vill att just han betäcker henne.

Det är en supersöt röd hanne från Upplands Väsby som det är tänkt ska bli far åt hennes barn. Hoppas hoppas...... Jag har en otroligt fin uppfödare som jag är fodervärd åt. Hon heter Carola och bor i Bålsta. Hennes valpar växer upp i hemmet med hela hennes familj och är alltid rumsrena när dom kommer. Sen måste man ju trots det vänja dem i det nya hemmet också. Inget är gratis :-)

Nu är det sags att lägga ner allt om jag ska orka vakna tidigt i morgon. Har ett sömnbehov som en bäbis hahaha....

Hör av mig efter helgen igen när jag får lugn och ro. Kram på er <3

Bygga hemsida

Nu har jag påbörjat ett projekt som jag hoppas ska bli något bra. Det är svårt men en kul utmaning. Kommer säkert att ta lite tid att få den helt fungerande men presentation och blogg är igång i alla fall så kika gärna in och ha en åsikt :-)

Nu blir det min typ av jobb: apoteksbesök, bada hund, förbereda morgondagens resa till Bålsta för att para
image description

och gratta


Ha det bäst <3

Känner mig sjuk

Fattar inte. Som jag skrivit på FB. Illamående. Huvudvärk. Värk i kroppen och vill bara sova. Vaknade med huvudvärk och sen har det försämrats under dagen. Tur jag har så fantastiska hundar som klarar att bara gå ut i trädgården.
Det här måste vara över tills i morgon. Har en hel del att hinna med innan helgen.
Ja. Det blir inte mer än så här just nu. Får återkomma när jag mår lite bättre.
Kram på er
Min fina gamling <3

Spännande

Nu har jag länkat mig från Facebook. Det innebär att jag måste bli lite mer aktiv här. Trots att det inte händer så mycket mer i mitt liv än det jag skriver på FB.
Tuffade till mig idag och tog en 4km runda i skogen eftersom jag har ett vaj på hjärtat så måste jag alltid värma upp kroppen med lugn promenad. När jag kände att hjärtat hängde med så ökade jag takten successivt så det blev minst 3,5km rask promenad varvat med joggande.
Hundarna var överlyckliga. Till och med min gamling viftade glatt på svansen. Ska ta fram den bilden för mitt inre när det känns motigt. Målet är att jag ska orka en timme.  Idag tog det 35 minuter. Jag FÅR inte jämföra mig med andra för då blir det bara pannkaka av alltihop.
På nåt sätt kändes det skönt att bli ordentligt svettig. DET var längesedan
Ibland är livet bra snällt mot mig. Det stod en gammal men modern bänkdiskmaskin i förrådet vid kapellet där jag bodde innan. Den fick jag förvalta. Så nu har jag rent på diskbänken. Den är tillräckligt stor för att köras en gång om dan. Jippiiii. Jag som AVSKYR att diska.
Skriver det här på min padda så jag lär nog inte få in ett foto men ser ni inget då funkade det inte.
Tjingeling. Ses snart igen 😘
Fick ta en av de gamla för jag lyckades inte ladda upp en ny. Måste gå.....

Trygg i mig själv

Livet som varit väldigt mycket ner och en hel massa upp har lärt mig vem jag är och vart jag står. Det har gett mig en stor trygghet.

RSS 2.0