Två veckor utan internet

Kan det vara tråkigare?
Jo. Jag har haft en helt fantastiskt underbar vecka med barnbarn <3
Vi åkte Bellevue mellan Töreboda och Sjötorp på Göta Kanal. Det var deras julklapp. Det är spännande när jag frågar dem vad de fick av mig i julklapp och ingen av dem kommer ihåg. Tänkvärt...... Blir trots att en ny upplevelse i julklapp nästa jul igen för det blir verkligen kvalitetstid!!!
Riddarveckan var i Hova. Där hann vi vara tre olika dagar och avslutade deras vecka hos mig med kvällsföreställning av Tornerspelen. Klart värt att se trots sen timme och kyla :-)
Tidning stod också på schemat. En god vän till mig hjälpte mig att få kontakt. En timmes västernridning utanför Slätte. Mycket uppskattat så tack snälla Therese, Thilda och Sara för hjälpen<3
I går körde jag till IKEA och Bauhaus i Örebro och gjorde några måste och brahainköp. Typiskt nog öste regnet ner när jag närmade mig Örebro men det hann regna över innan jag körde hem igen.
Idag kom Randy och hälsade på. Då blev det besök på katthemmet i Töreboda och två loppisbesök.
Sitter och skriver inlägget på IPad och lyckas inte få mellanrum mellan styckena och inte heller in bilder. Återkommer när jag fattat hur jag ska göra.
Kram alla fina

Vila

Idag är det stora protester från kroppen vid varje rörelse.

Det är priset jag får betala för att ge mig ut på äventyr.

Vila vila vila. Men jag behöver både införskaffa bröllopspresent och besöka Apoteket idag sen får kroppen säga vad den vill :-)

Även hundarna är trötta efter resan fast Sotis har fått skällfnatt. Måste hitta en lösning på det problemet. Inte kul vare sig för grannarna, Sally eller mig.

Lägger med en bild på när hon sitter bredvid mig i soffan och moffar mitt lilla hjärta.

Trygg i mig själv

Livet som varit väldigt mycket ner och en hel massa upp har lärt mig vem jag är och vart jag står. Det har gett mig en stor trygghet.

RSS 2.0