Första grillningen =)

I kväll är tjejen och jag bjudna på grillning. Ska bli så mysigt och framförallt gott. Dessutom är det hos min älskling vi ska vara. Bäst att låta bli all form av smink för det rinner bara av ändå när jag träffar henne.

Solen gassar men det blåser sjukt mycket och som jag tidigare sagt så protesterar min kropp som mest då. Men, men... den får tåla sig. Idag är det min dag :=)

Har varit på handträning, som jag tänkte cykla till men hittade inte hjälmen :(, fikat hos kompis och skjutsat tjejen till banken. Så är klockan redan 16.30. Har även haft telefonsamtal med en god vän som jag inte pratat med på evigheter. Härligt!

När jag körde hem från byn såg jag till min förskräckelse att de tagit vår fikaplats! Vilka fulingar.... fast jag får vara tacksam att vi fick låna den en dag =)


Kommentarer
kimpa:

Tack Bibbi <3

2009-04-06 @ 20:00:44
URL: http://mentackskaruha.blogg.se/
attis

Inget går upp mot att få rå om barnbarnen. Härligt med grillning. Här snöar det än. Vad skoj att du får åka och hälsa på då. Ha det så bra .

Kramen

2009-04-06 @ 20:35:40
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Företagerskan

God morgon!

Så härligt med grillkväll *längtar

Önskar dig en toppenbra onsdag - kram!

2009-04-08 @ 07:36:09
URL: http://metrobloggen.se/foretagerska
Liz!

Grilla är trevligt!

2009-04-08 @ 22:28:14
URL: http://www.metrobloggen.se/spirulina


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Trygg i mig själv

Livet som varit väldigt mycket ner och en hel massa upp har lärt mig vem jag är och vart jag står. Det har gett mig en stor trygghet.

RSS 2.0