Hemma nu.

Har varit en helt underbar vecka. Känner sån tacksamhet över att få umgås med familjen. Fast nu är det skönt att vara hemma igen. Kom hem vid halvfyratiden efter att ha varit med tjejen på ett viktigt möte.

Bara säckade ihop i soffan efter att jag tömt bilen. Har fått ett myrstråk av svartmyror i mitt vardagsrum medan jag varit hemifrån. Trots att jag skrev att huset var bevakat =) Skämt åsido. Har ingen aning om hur jag ska bli av med dem. Har försökt med peppar men de verkar inte bry sig :(

Måste ta tag i problemet i morgon för i kväll orkar jag inget mer. Ska ha en massa goa vänner hemma på fika i morgon kväll så det gäller att samla krafter.Kommentarer
Karpstryparn

Svar om bloggar: Jag har fyra bloggar, samt en blogg som jag driver tillsammans med en bekant. Den heter Ultima Thule Special, den finns på http://www.metrobloggen.se/ultimathulespecial.Varför jag har så många bloggar? Tja, det började med att jag blev avstängd ifrån metrobloggen.se en vecka förra året. Under den veckan startade jag ett antal bloggar, efter en vecka var jag välkommen på metrobloggen.se igen.

2009-04-27 @ 21:17:15
URL: http://karpstryparn.blogg.se/
NorbergsBlogg

Usch då låter inget vidare.Jag hade myror inne en gång i min förra lägenhet och det var ingen hit.I köket bland alla ställen. Var svåra att utrota. Men till sist dog dom av nåt myrmedel.

2009-04-28 @ 17:50:08
URL: http://www.norbergsblogg.blogspot.com/
Företagerskan

Hoppas du lyckats bli av med myrorna och att du får möjlighet att njuta av helgen! kramisar

2009-05-02 @ 08:30:09
URL: http://metrobloggen.se/foretagerska


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Trygg i mig själv

Livet som varit väldigt mycket ner och en hel massa upp har lärt mig vem jag är och vart jag står. Det har gett mig en stor trygghet.

RSS 2.0